愚人节节目 @ Orchid Country Club

忘 了 这 批 照 片 。大 多 都 是 我 拍 的 喔 ! 好 荣 欣 被 ‘ 邀 请 ‘ 为 当 天 小 Jarren 的 一 岁 生 日 派 队 指 定 ‘ 摄 影 师 ‘ 。也 玩 得 非 常 尽 兴 。

20070401-1

20070401-2

20070401grp1

这 小 子 可 爱 极 了 !

20070401-320070401-4

最 喜 欢 这 两 张 照 片 了 ! 就 这 麽 巧 拍 出 这 样 像 ‘ 专 业 ‘ 的 照 片 ~ 嘿 嘿 ^^

Advertisements
愚人节节目 @ Orchid Country Club

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s