2005 年 12 月 30 日

前 天 終 予 買 到 我 一 直 想 買 的 書 。 之 前 在 Zaobao online 上 看 到 有 關 新 加 坡 的 黑 白 屋 報 導 。 由 予 我 也 一 直 對 這 些 屋 子 很 感 興 趣 , 剛 好 講 到 的 又 是 我 每 天 上 下 班 在 地 鐵 車 廂 里 經 常 望 到 的 那 几 棟 黑 白 屋 , 知 道 出 了 一 本 《 黑 白 屋 : 1898-1941 的 新 加 坡 屋 子 》(Black and White : The Singapore House 1898-1941), 我 在 前 天 才 有 機 會 到 Kino 買 到 這 本 書 。 問 到 書 本 的 價 格 後 感 到 很 驚 訝 , 沒 想 到 那 麼 貴 ! 還 好 我 有 Kino 的 禮 卷 , 否 則 我 可 要 心 痛 一 陣 子 了 。

bk-bnwhhse-asbk-bnwhhse-bs

Advertisements
2005 年 12 月 30 日

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s