2005 年 10 月 27 日

每 當 我 心 情 低 落 的 時 後 , 我 就 會 想 起 几 年 前 的 快 樂 時 光 。 只 是 當 時 的 我 只 是 覺 得 又 是 一 天 嘛 , 沒 什 麼 特 別 的 。 就 這 樣 一 天 過 一 天 , 理 所 當 然 的 過 。 直 到 數 年 後 的 今 天 , 回 想 起 才 會 後 悔 寪 什 麼 當 時 沒 好 好 的 享 受 那 快 樂 時 光 。

但 數 年 後 的 我 還 會 以 同 樣 的 心 情 回 想 起 今 天 嗎 ?

答 案 : 未 知

Advertisements
2005 年 10 月 27 日

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s