1999 年 1 月 15 日

很 高 興 今 天 公 司 向 大 家 宣 傳 了 ISO 14001 , 一 個 關 于 環 境 管 理 。

由 于 公 司 經 常 有 很 多 文 件 要 印 , 所 以 用 紙 的 數 目 不 勝 枚 舉 。 有 好 多 都 是 印 錯 又 再 印 的 , 浪 費 了 很 多 的 紙 。 我 呢 。 。 。 若 是 自 己 收 的 文 件 , 我 都 會 印 在 還 能 使 用 的 紙 上 。

總 之 , 還 能 使 用 的 東 西 如 紙, Copier TonerPrinter Cartridge 等 , 丟 了 多 浪 費 。 Copier TonerPrinter Cartridge 可 以 還 給 該 公 司 再 循 環 , 這 對 環 保 也 出 一 份 力 ㄚ 。

當 然 , 過 分 使 用 或 再 循 環 也 不 好 。 適 可 而 止 囉!

Advertisements
1999 年 1 月 15 日

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s